Voorgerechten

Topinamboer en cheddar met peer, mosterd, koolrabi en beurre noisette

Salade van kingcrab met komkommer, dille, bonito, en een beurre blanc

Gebakken ganzenlever met shiitake, macadamia, yuzu en een kalfsjus met fenegriek en laurier

 rs-icon

Tussengerechten

Knolselderij van de bbq met 63 graden eidooier, hollandaise, knoflooksaus, geroosterde hazelnoot en truffel

Zachtgegaarde kabeljauw met groene curry, krokante rijst, limefingers en een saus van kokos

Kalfszwezerik krokant gebakken met gemarineerde venkel, krokante polenta, kumquat en zijn eigen just

 rs-icon

Hoofdgerechten

Vangst van de dag

Ravioli, pompoen, macadamia noten, aardepeer, saus van gerookte knoflook

Lamsnek van de BBQ met zoete aardappel, yoghurt, nori en een lams jus

 rs-icon

Desserts

Ganache van witte chocolade met een bonbon van kokos, jus van passievrucht en sorbet van passievrucht

Gepocheerde rabarber met citroen crumble, crème patissière
en sorbet van rabarber

Sinne’s Kaasassortiment met noten vruchtenbrood en crème van mosterd en vijg

 rs-icon

3 gangen menu 39,00

4 gangen menu 48,00

5 gangen menu 57,00

gangen menu 67,00

gangen menu 77,00

gangen menu 87,00

Zijn er allergieën, dieetwensen of speciale verzoeken?
Laat ons deze tijdig weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.