Voorgerechten

Groene Kool

Thaise groene kool met groene curry, shiso en furikake

Inktvis

inktvis a la plancha met koolrabi, basmati kroepoek,
djuruk, koriander en tigermilk

Polderhoen

polderhoen filet gevuld met ganzenlever en truffel,
crème van gerookte bieten een albufera saus

 rs-icon

Tussengerechten

Knolselderij

flan van knolselderij, 63 graden eidooier, hollandaise, knoflooksaus,
geroosterde hazelnoot en truffel

Coquille

gebakken coquille met topinamboer, cèpes, pijnboompitten en
een ponzu beurre blanc

Kalfszwezerik

krokant gebakken kalfszwezerik, spitskool gevuld met kentjoer,
enoki paddenstoelen en kalfsjus met steranijs

 rs-icon

Hoofdgerechten

Catch of the day

Agnolotti

agnolotti gevuld met kastanje, kappertjes en
een Vacherin Mont d’or saus

Hert

hert van de bbq met pompoen, rendang, schorseneren
en zijn eigen jus

 rs-icon

Desserts

Chocolade

pure chocolade met banaan, geroosterde pinda, yuzu en toffee

Passievrucht

flan van passievrucht met mango en kokos, kiwi en gele curry

Sinne’s Kaas Selectie

met noten vruchtenbrood en crème van mosterd en vijg 

 rs-icon

3 gangen menu 39,00

4 gangen menu 49,00

5 gangen menu 59,00

gangen menu 69,00

gangen menu 79,00

gangen menu 89,00

Alle menu’s hebben altijd een dessert

 rs-icon

Wijnarrangement

3 gangen menu 24,00

4 gangen menu 32,00

5 gangen menu 40,00

gangen menu 48,00

gangen menu 56,00

gangen menu 64,00

 

Wij serveren meerdere wijnen per glas
Vraag hiervoor naar de wijnkaart

Zijn er allergieën, dieetwensen of speciale verzoeken?
Laat ons deze tijdig weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.