Voorgerechten

Rode biet 

gemarineerde rode biet met zwarte knoflook, Belper Knolle,
hazelnoot en sambai vinaigrette

Kreeft

gepocheerde kreeft met gepofte rijst, Thaise basilicum,
massaman curry, kokos en kaffir limoen

Foie Gras

bonbon van foie gras met kersen, krokante drop en macadamia

 rs-icon

Tussengerechten

BBQ Knolselderij

flan van knolselderij met 63 graden eidooier, hollandaise, saus van gerookte knoflook, geroosterde hazelnoot en truffel

Noordzee tong

gekonfijte tongfilet met lardo di colonnata, pommes soufflé, champignons en een ponzu beurre blanc

Kalfszwezerik

krokant gebakken kalfszwezerik met bospeen, kumquat, kombu, crumble van wilde rijst en een kalfsjus

 rs-icon

Hoofdgerechten

Catch of the day

(toelichting door gastheer/gastvrouw)

Koolraap

geroosterde koolraap met beukenzwammetjes, dragon, Meloes ui en een saus van Verjus

Short Rib

bbq short rib met groene asperges, gnocchi, king boleet en een rode wijn saus

 rs-icon

Desserts

Sinne’s Munt 

melkchocolade ganache met verschillende bereidingen van bramen, chocolade crumble, merengue en vanille vinaigrette

Witte Chocolade

ring van witte chocolade met gemarineerde aardbeien, framboos en ijs van zuring

Sinne’s Kaas selectie van Fromagerie Kef

met brood en compote van mosterd en vijg 

 rs-icon

3 gangen menu 47,50

4 gangen menu 57,50

5 gangen menu 67,50

gangen menu 77,50

gangen menu 87,50

gangen menu 97,50

Alle menu’s hebben altijd een dessert

 rs-icon

Wijnarrangement

3 gangen menu 25,50

4 gangen menu 34,00

5 gangen menu 42,50

gangen menu 51,00

gangen menu 59,50

gangen menu 68,00

 

Wij serveren meerdere wijnen per glas
Vraag hiervoor naar de wijnkaart

Zijn er allergieën, dieetwensen of speciale verzoeken?
Laat ons deze tijdig weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.