Voorgerechten

Zeeuwse Mosselen 

gemarineerde Zeeuwse mosselen met een Thaise vinaigrette, gele curry,
limoenblad, rettich en kroepoek van tapioca

Cèpes

verschillende bereidingen van cèpes met fenegriek en citrus

Ossenhaas

gepofte sjalot met ossenhaas, bieslook, gerookte mayonaise en sambai vinaigrette

 rs-icon

Tussengerechten

BBQ Knolselderij

flan van knolselderij met 63 graden eidooier, hollandaise, saus van gerookte knoflook, geroosterde hazelnoot en truffel

Rode Mul

rode mul gebakken op zuurdesem, crème van citroen en dragon, dumplings
van koolrabi, gemarineerde venkel en saus escabeche

Kalfszwezerik

krokant gebakken kalfszwezerik met bospeen, kumquat, kombu, crumble van wilde rijst en een kalfsjus

 rs-icon

Hoofdgerechten

Catch of the day

(toelichting door gastheer/gastvrouw)

Koolraap

geroosterde koolraap met beukenzwammetjes, dragon, Meloes ui en een saus van Verjus

Texels Lam

Texels lam met zwarte knoflook, melanzane, gremolata en lams jus

 rs-icon

Desserts

Sinne’s Kicking Curry 

curd van mango en passievrucht, tropisch fruit, kokos crumble en ijs van groene curry

Banaan & Pinda

cremeux van banaan met kalamansi, chocolade, pinda en gezouten karamel

Sinne’s Kaas selectie van Fromagerie Kef

met brood en compote van mosterd en vijg 

 rs-icon

3 gangen menu 47,50

4 gangen menu 57,50

5 gangen menu 67,50

gangen menu 77,50

gangen menu 87,50

gangen menu 97,50

Alle menu’s hebben altijd een dessert

 rs-icon

Wijnarrangement

3 gangen menu 25,50

4 gangen menu 34,00

5 gangen menu 42,50

gangen menu 51,00

gangen menu 59,50

gangen menu 68,00

 

Wij serveren meerdere wijnen per glas
Vraag hiervoor naar de wijnkaart

Zijn er allergieën, dieetwensen of speciale verzoeken?
Laat ons deze tijdig weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.