Voorgerechten

Cèpes

verschillende bereidingen van cèpes en een saus

van cèpes met fenegriek

Noordzeekrab

met ossenstaart dashi, crème van kombu,

citroen en bonito

Kwartel

kwartel van de BBQ gelakt met raz el hanout, gemarineerde biet

en gyoza gevuld met kwartel

 rs-icon

Tussengerechten

Knolselderij

flan van knolselderij, 63 graden eidooier, hollandaise, knoflooksaus,

geroosterde hazelnoot en truffel

Rode Garnaal

rode garnaal met kokos, jalapeño, limoen crème en

krokante kippenhuid

Kalfszwezerik

krokant gebakken met gemarineerde venkel, nori, krokante polenta,

kumquat en  zijn eigen jus

 rs-icon

Hoofdgerechten

Catch of the day

Ravioli

pompoen, macadamia noten, aardpeer, saus van

gerookte knoflook

Wagyu

wagyu shortribs van de bbq met verschillende bereidingen van mais

en zijn eigen jus

 rs-icon

Desserts

Sinne’s Snickers

ganache van  chocolade en karamel, pinda crumble, toffee

en ijs van crème fraiche

Hangop

hangop van feta, sorbet van tomaat en verveine,

crumble van zwarte olijf en bouillon van komkommer

Sinne’s Kaas Selectie

met noten vruchtenbrood en crème van mosterd en vijg 

 rs-icon

3 gangen menu 39,00

4 gangen menu 48,00

5 gangen menu 57,00

gangen menu 67,00

gangen menu 77,00

gangen menu 87,00

Zijn er allergieën, dieetwensen of speciale verzoeken?
Laat ons deze tijdig weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.