Voorgerechten

Hamachi 

gemarineerde Hamachi met jalapeño, furikake, salade van witte kool, shiso en citrus vinaigrette

Ponzu Kaviaar

kaviaar van ponzu met bbq prei, crème van gerookte aardappelen, bieslook, zeewier en krokante brioche

Spitskool

verschillende bereidingen van spitskool met dragon, hazelnoot en sambai vinaigrette

 rs-icon

Tussengerechten

BBQ Knolselderij

flan van knolselderij met 63 graden eidooier, hollandaise, saus van gerookte knoflook, geroosterde hazelnoot en truffel

Coquille

gebakken coquille met krokant en crème van topinamboer, zilte groenten en saus van cèpes

Kalfszwezerik

krokant gebakken kalfszwezerik met compote van cevenne ui, amandel, drop en een kalfsjus met steranijs

 rs-icon

Hoofdgerechten

Catch of the day

(toelichting door gastheer/gastvrouw)

Pompoen

geroosterde pompoen met ras el hanout, meloes ui, shiitake, macadamia en saus van pompoen en fenegriek

Short Rib

bbq en gelakte Short Rib met boerenkool, kimchi sesam, enoki, zwarte knoflook en vlees jus

 rs-icon

Desserts

Sinne’s Munt 

munt van hazelnoot praliné met gepocheerde peer, yuzu, frangipane en sorbet van peer

Chocolade & Karamel

ganache van chocolade en karamel met bramen, hibiscus, krokante yoghurt en sorbet van rode biet

Sinne’s Kaas selectie van Fromagerie Kef

met brood en compote van mosterd en vijg 

 rs-icon

3 gangen menu 48,00

4 gangen menu 58,00

5 gangen menu 68,00

gangen menu 78,00

gangen menu 88,00

gangen menu 98,00

Alle menu’s hebben altijd een dessert

 rs-icon

Wijnarrangement

3 gangen menu 27,00

4 gangen menu 36,00

5 gangen menu 45,00

gangen menu 54,00

gangen menu 63,00

gangen menu 72,00

 

Wij serveren meerdere wijnen per glas
Vraag hiervoor naar de wijnkaart

Zijn er allergieën, dieetwensen of speciale verzoeken?
Laat ons deze tijdig weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.