2320050_1

Amuse

 rs-icon

Wagyu tartaar met kaviaar, macadamia en een ossenstaart bouillon

wagyu tartare with caviar, macadamia and oxtail bouillon

 rs-icon

Geroosterde langoustine met gele curry, thai vinaigrette en saus van langoustine

Roasted langoustine with yellow curry, thai vinaigrette and sauce of langoustine

 rs-icon

Gebakken tarbot met largo, truffel, hazelnoot en een beurre blanc

Baked turbot with lardo, truffle, hazelnuts and a beurre blanc

 rs-icon

Confit bout van Duif, rode biet, amarene kers en jus van duif

Confit de Dove, red beetroot, amarane cherrie and gravy of dove

 rs-icon

Gerecht van Reypenaer schuim, pecannotenijs, uien marmelade en mosterd

Foam of Reypenaer cheese, ice cream of pecan, onion marmelade and mustard

 rs-icon

Chocolade met pain perdu pruim, amandel, nougatine en rode wijn ijs

Chocolate with pain perdu prunes, almonds, nougatine and red wine ice cream

 rs-icon

Kerst menu 98,00 euro per person
Wijn arrangement 60,00

ALLE GERECHTEN EN INGREDIENTEN ZIJN T.A.T ONDER VOORBEHOUD

THE ENTIRE MENU IS ALWAYS UNDER PRESERVATION

Klik hier om te reserveren

Please click here to make reservations