Voorgerechten
Curry flan
flan van gele curry met ponzu kaviaar, gepofte quinoa,
citroen crème en kombu
Oester
gemarineerde oester met radijs, limoen crème, basilicum
en een Thaise dressing
Foie Gras
terrine van ganzenlever en gerookte ganzenborst, getoaste brioche,
gemarineerde bietjes en crème van cèpes
Tussengerechten
Knolselderij
flan van knolselderij, 63 graden eidooier, hollandaise, knoflooksaus,
geroosterde hazelnoot en truffel
Kabeljauw
zacht gegaarde kabeljauw met Hollandse garnalen, zeevenkel, pinda
en een saus van schaaldieren
Kalfszwezerik
krokant krokant gebakken met schorseneren, macadamia, truffel
en saus van morilles
Hoofdgerechten
Catch of the day
Ravioli
met pompoen gevulde raviolis, macadamia noten, aardpeer
en saus van gerookte knoflook
Kalfswang
gebarbecuede kalfswang met bimi, kumquat, crosne
en een kalfsjus
Desserts
Witte Chocolade
krokante topinamboer met witte chocolade, citroen
en amandel roomijs
Banaan
gemarineerde banaan, chocolade en karamel ganache, toffee,
pinda en kalamansi
Sinne’s Kaas Selectie
met noten vruchtenbrood en crème van mosterd en vijg
3 gangen menu 39,00
4 gangen menu 49,00
5 gangen menu 59,00
6 gangen menu 69,00
7 gangen menu 79,00
8 gangen menu 89,00
Alle menu’s hebben altijd een dessert
Wijnarrangement
3 gangen menu 24,00
4 gangen menu 32,00
5 gangen menu 40,00
6 gangen menu 48,00
7 gangen menu 56,00
8 gangen menu 64,00
Wij serveren meerdere wijnen per glas
Vraag hiervoor naar de wijnkaart