Voorgerechten

Aubergine

geroosterde aubergine met sesam, avocado, harissa,
peper en koriander

Kingfish

ceviche van kingfish met Thaise basilicum, shiso, furikake
en rettich en een vinaigrette van passievrucht

Foie Gras

verschillende bereiding van foie met pecannoten, bacon, abrikozen, paddenstoelen en een sorbet van abrikoos en yuzu

 rs-icon

Tussengerechten

Knolselderij

flan van knolselderij, 63 graden eidooier, hollandaise, knoflooksaus,
geroosterde hazelnoot en truffel

Coquille

gebakken coquille met chorizo, venkel, pistache en escabeche

Kalfszwezerik

gebakken kalfshart zwezerik met piperade, artisjok, cantharellen
en een jus de poivre

 rs-icon

Hoofdgerechten

Catch of the day

(toelichting door gastheer/gastvrouw)

Ravioli

huisgemaakte pompoen ravioli met koolraap, macadamia, lavas
en beurre noisette

Entrecote

entrecote van de bbq met witlof, Biquinho pepers, polenta, zwarte knoflook
en een rode wijn jus

 rs-icon

Desserts

Kers & Chocolade

meerdere bereidingen van kersen met melk chocolade roomijs,
amarene kersen en crumble van pure chocolade

Perzik & Vanille

gepocheerde perzik, vanille roomijs, meringue en crumble van citroen

Sinne’s Kaas Selectie

met noten vruchtenbrood en crème van mosterd en vijg 

 rs-icon

3 gangen menu 45,00

4 gangen menu 55,00

5 gangen menu 65,00

gangen menu 75,00

gangen menu 85,00

gangen menu 95,00

Alle menu’s hebben altijd een dessert

 rs-icon

Wijnarrangement

3 gangen menu 24,00

4 gangen menu 32,00

5 gangen menu 40,00

gangen menu 48,00

gangen menu 56,00

gangen menu 64,00

 

Wij serveren meerdere wijnen per glas
Vraag hiervoor naar de wijnkaart

Zijn er allergieën, dieetwensen of speciale verzoeken?
Laat ons deze tijdig weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.