Voorgerechten

Cèpes

cannelloni van spitskool gevuld met cèpes, crumble en chips
van cèpes en crème van zwarte knoflook

Coquille

geroosterde coquille met gele curry, romanesco, zilte groenten
en een Thaise vinaigrette

Hertenrug filet

tartaar van hertenrug filet van de bbq met rode biet, gemarineerde forel eitjes,
bbq mayonaise en een sambai vinaigrette

 rs-icon

Tussengerechten

Knolselderij

flan van knolselderij, 63 graden eidooier, hollandaise, knoflooksaus,
geroosterde hazelnoot en truffel

Rode Mul

zacht gegaarde rode mul met bacon, bimi, crème van limoen en broccoli en
zijn eigen jus

Kalfszwezerik

krokant gebakken met bospeen, pastinaak, creme van saté
en pinda met zijn eigen jus

 rs-icon

Hoofdgerechten

Catch of the day

Ravioli

met pompoen gevulde raviolis, macadamia noten, aardpeer
en saus van gerookte knoflook

Kalfshaas

gebarbecuede kalfshaas met zwarte olijf crumble, baharat,
gevulde paprika met kalfswang en een kalfsjus

 rs-icon

Desserts

Witte Chocolade

gemarineerde venkel, witte chocolade, dille en een sorbet van grapefruit

5 spice Amandel

roomijs van amandelmelk, 5 spice crumble, krokante merengue
en yoghurtcreme met dulce de leche

Sinne’s Kaas Selectie

met noten vruchtenbrood en crème van mosterd en vijg 

 rs-icon

3 gangen menu 39,00
bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert

Uit te breiden naar;

4 gangen menu 49,00

5 gangen menu 58,00

gangen menu 68,00

gangen menu 78,00

gangen menu 88,00

 rs-icon

Wijnarrangement

3 gangen menu 24,00

4 gangen menu 32,00

5 gangen menu 40,00

gangen menu 48,00

gangen menu 56,00

gangen menu 64,00

 

Wij serveren meerdere wijnen per glas
Vraag hiervoor naar de wijnkaart

Zijn er allergieën, dieetwensen of speciale verzoeken?
Laat ons deze tijdig weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.