2320050_1

Amuse

 rs-icon

Langoustine met gele curry, kokos en ponzu

langoustine with yellow curry, coconut and ponzu

 rs-icon

Noordzee tong met Servenne ui, truffel en citrus

North Sea sole with onion, truffel and citrus

 rs-icon

Kalfssukade met foie gras, abrikoos en kalfsjus met steranijs

Braised veal with foie gras, apricot and gravy of veal with star anise

 rs-icon

Black Angus met zoete aardappel, Baharat, gerookte amandel en een rode wijn saus

Black Angus with sweet potato, Baharat, smoked almonds and red wine sauce

 rs-icon

Amuse

 rs-icon

Kaasgerecht met Comté, bacon en thijm

Cheese course with Comté, bacon and thyme

 rs-icon

Dessert Amuse

 rs-icon

Chocolademunt met praliné, hazelnoot, bloedsinaasappel en nougatine

Chocolate coin with praline, hazelnuts, blood orange and nougatine

* Vegetarisch Kerstmenu *

Amuse

 rs-icon

Gele curry met kokos, tapioca en ponzu

Yellow curry with coconut, tapioca and ponzu

 rs-icon

Morilles met Servenne ui, groene kruiden

Morilles with Servenne onion, green herbs

 rs-icon

bbq Knolselderij met 63 graden eidooier, hollandaise, saus van gerookte knoflook en truffel

bbq celeriac with 63 degrees eggyolk, hollandaise, sauce of smoked garlic and truffle

 rs-icon

Koolraap met zwammetjes, dragon en saus van verjus

Kohlrabi with mushrooms, tarragon and sauce of verjus

 rs-icon

Amuse

 rs-icon

Kaasgerecht met Comté, paddenstoelen en thijm

Cheese course with Comté, mushrooms and thyme

 rs-icon

Dessert Amuse

 rs-icon

Chocolade munt met praliné, hazelnoot, bloed sinaasappel en nougatine

Chocolate coin with praline, hazelnuts, blood orange and nougatine

 rs-icon